-Ryder (v 1. sérii do poloviny 2. série ho namluvil Owen Mason; od poloviny 2. série do konce 3. série ho namluvil Elijha Hammill; Jaxonem Merceyem od konce 3. sezóny do poloviny 6. sezóny a Ready Race Rescue; Joeym Nijemem od konce 6. sezóny do poloviny 7. sezóny; Beckettem Hipkissem od konce 7. sezóny do konce 8. sezóny; Kaiem Harrisem od konce 8. sezóny; Willem Brisbinem v “PAW Patrol”: – Ryder je technicky zdatný a nadaný chlapec, který je vůdcem “PAW Patrol”y. Stará se o svého nejlepšího kamaráda Chase. Jeho standardním vozidlem je červená čtyřkolka, kterou lze přestavět na PWC a sněžný skútr.
-Chase (hlas Tristana Samuela v 1. sérii, Maxe Calinescu ve 2. až 4. sérii a v Mighty Pups, Justina Kellyho v 5. sérii a dále, Iaina Armitage v “PAW Patrol”: Chase je sedmiletý německý ovčák, který slouží jako policejní pes, špionážní pes a druhý velitel “PAW Patrol”y. Je to Ryderův nejlepší přítel. Má dobrý čich a zrak, ale také alergii na kočky a peří. Jeho obvyklým vozidlem je královsky modře zbarvené policejní auto, které se od 2. série může přeměnit na špionážní vůz.
-Marshall (hlas mu propůjčili Gage Munroe v 1. sérii, Drew Davis v 2. až 5. sérii, Lukas Engel v 6. sérii a Jet to the Rescue, Kingsley Marshall na konci 6. až 8. série a “PAW Patrol” The Movie, Christian Corrao na konci 8. série a ve filmu The Mighty Movie) – Marshall je nemotorný, ale schopný šestiletý dalmatin, který slouží jako pes hasič a záchranář. Přijíždí jako poslední a vždy způsobí humornou nehodu s ostatními štěňaty ve výtahu Vyhlídky nebo “PAW Patrol”y. Jeho hlavním vozidlem je červený hasičský vůz, který se od 2. série může přeměnit na sanitku.
-Skye (hlas mu propůjčil Kallan Holley v 1. až 5. sérii a v seriálu Ready Race Rescue, Lilly Bartlam v 6. sérii a dále v seriálu “PAW Patrol”: Skye je sedmiletá kokršpanělka, která slouží týmu jako štěně letecké záchranné služby. Má tendenci dělat salta vzad. Obvykle pilotuje šedý vrtulník s růžovými odlesky.
-Rocky (hlas Stuart Ralston v 1. až 2. sérii, Samuel Faraci ve 3. až polovině 7. série, Jackson Reid na konci 7. série a dále, Callum Shoniker v “PAW Patrol”: Rocky je šestiletý míšenec, který slouží jako recyklační a údržbářské štěně. Nerad se namáčí během vodních misí. Jeho hlavním vozidlem je limetkově zelený recyklační vůz, který je křížencem popelářského vozu a vysokozdvižného vozíku, který se od 3. série může přeměnit na remorkér.
-Rubble (hlas mu propůjčil Devan Cohen v 1. až 5. sérii, Keegan Hedley v 6. až polovině 8. série a “PAW Patrol”: Rubble je pětiletý anglický buldoček, který slouží jako stavební štěně (Lucien Duncan
-Reid v polovině 8. sezóny a dále, Luxton Handspiker v Rubble & Crew a The Mighty Movie). Jeho hlavním vozidlem je žlutý buldozer, který má obvykle vrtačku a později od 2. série i jeřábový nástavec.
-Zuma (hlas Alex Thorne v 1. sérii do poloviny 4. série, Carter Thorne v polovině 4. až 5. série, Shayle Simons v 6. až 8. sérii a “PAW Patrol”: Zuma je pětiletý čokoládový labradorský retrívr, který slouží jako vodní záchranář. Jeho hlavním dopravním prostředkem je vznášedlo oranžové barvy, které dokáže docela dobře jezdit po souši i po vodě, umí vypustit záchranný kruh a ve 2. sérii se dokáže přeměnit na ponorku, která je vybavena velkým ramenem s klepety.


Zdroj:

  • Page name: PAW Patrol
  • Author: Wikipedia contributors
  • Publisher: Wikipedia, The Free Encyclopedia.
  • Date of last revision: 24 červen 2023 19:19 UTC
  • Date retrieved: 29 červen 2023 08:30 UTC
  • Permanent link: PAW Patrol – Wikipedia
  • Primary contributors: revision history statistics
  • Page Version ID: 1161739688
  • Licence: CC BY-SA 4.0

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *